Asieldieren en Bach Bloesemremedies

Eigenlijk alle dieren die in een dierenasiel terecht gekomen zijn, hebben het een en ander meegemaakt. Soms is dat geen enkel probleem en komt het goed. Veel vaker echter blijft het dier bepaald gedrag vertonen, waarvan de oorsprong ligt in de tijd van of voor het asiel.

Heeft u een dier uit het dierenasiel, die door alles wat het meegemaakt heeft, niet helemaal in balans is, of niet kan wennen aan de nieuwe situatie, denk dan eens aan Bach bloesemremedies.

Bach bloesemremedies zijn geheel natuurlijke druppels zonder bijwerkingen. Deze druppels kunnen het dier helpen zich weer helemaal lekker te voelen. Dus heeft uw dier last van een traumatische ervaring, is het onzindelijk, heeft het last van angsten of stress of kan het niet alleen zijn, Bach bloesemremedies kunnen het dier helpen.

Bach bloesemremedies kunnen gegeven worden aan alle diersoorten. Honden, katten, cavia’s, konijnen, vogels, egels enz. Ze geven het dier een steuntje in de rug en werken in op bepaalde gemoedstoestanden, zodat deze omgebogen kunnen worden naar een positieve situatie. Het dier wordt relaxter, milder en is veel beter in staat om te leren, zodat bijvoorbeeld bij honden, training veel meer effect zal hebben. Vaak verdwijnen ook lichamelijke klachten, zoals bijvoorbeeld krabplekken en maag- en darmklachten. Ook bij epilepsie kunnen de druppels een positieve invloed hebben.

Bach bloesemremedies zijn een eenvoudig middel, maar kunnen een groot effect hebben op het leven van het dier én van de baas.

Irma Hofland, Bach Bloesemconsulente