Bach bloesemremedies

een natuurlijke geneesmethode zonder bijwerkingen

BACH BLOESEMREMEDIES, 100% NATUURLIJK

Bach Bloesemremedies zijn geheel natuurlijke druppels die ons helpen ons natuurlijk evenwicht te vinden en in harmonie te blijven met onszelf. Het is een eenvoudige geneesmethode zonder bijwerkingen, ontwikkeld door Dr. Edward Bach (1886-1936). De druppels zijn geschikt voor mens en dier.

Er zijn 38 soorten Bach Bloesemremedies. Iedere remedie kan gebruikt worden bij een bepaalde gemoedstoestand.

De Bach Bloesemremedies zijn verdeeld in 7 hoofdgroepen:

  • Uw zorgen overwinnen (Angst)
  • Ken uzelf (Onzekerheid)
  • Leef bij de dag (Onvoldoende interesse in het hier en nu)
  • Maak contact met anderen (Eenzaamheid)
  • Blijf bij uzelf (Overgevoeligheid voor invloeden en ideeën)
  • Vind hoop en geluk (Moedeloosheid of wanhoop)
  • Leven en laten leven (Overbezorgdheid om het welzijn van anderen)

Door de druppels te gebruiken worden negatieve gemoedstoestanden omgebogen tot positieve gemoedstoestanden, waardoor hieraan gerelateerde problemen verdwijnen.

De originele tincturen worden nog steeds bereid in Mount Vernon in het Engelse Oxfordshire d.m.v. water, vers geplukte bloesems en brandy.

Het gebruik van Bach Bloesemremedies:

Van iedere gekozen tinctuur, niet meer dan zeven verschillende remedies, kunnen 2 druppels in een gebruikersflesje gedaan worden. Het is de bedoeling van dit mengsel tenminste 4 x daags 4 druppels in te nemen. Bach Bloesemdruppels in een voor u samengesteld flesje zijn geur- en smaakloos.

Bij acute- en kortdurende gemoedstoestanden, bijvoorbeeld bij een zenuwachtig gevoel voor een examen of tandartsbezoek, kunnen de remedies 1 tot 5 dagen gebruikt worden.

Bij langdurige gemoedstoestanden, als iemand bijvoorbeeld van nature weinig zelfvertrouwen heeft, ongeduldig is of schuldgevoel heeft, is een langere periode noodzakelijk.

De Bach Bloesemremedies kunnen ook in combinatie met andere behandelingen worden toegepast.

Het samenstellen van de juiste Bach Bloesem Mix

Als Bach Bloesem Consulent help ik u graag met het samenstellen van de juiste mix. Lees hier meer over mijn werkwijze en de tarieven.

DSC_0482kopie