Bach Bloesemremedie Cerato

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Heb je last van onzekerheid?

Voel jij je ook regelmatig onzeker en hecht jij vaak meer waarde aan de mening van anderen, dan aan die van jezelf?

Ben je vaak zoekende en blijf je allerlei informatie verzamelen, zonder hier daadwerkelijk iets mee te doen?

Denk je, dat je zo moet zijn als anderen en heb je sterk de neiging anderen te imiteren, omdat je jezelf niet de moeite waard vindt?

Cerato kan je helpen om meer naar jezelf te luisteren en niet meer te twijfelen aan je eigen intuïtie.

Cerato geeft je innerlijke zekerheid en helpt je om je eigen beslissingen te nemen.

Cerato helpt je om volledig op jezelf te vertrouwen en het gevoel te hebben, dat je er mag zijn. Gewoon jezelf, zoals je bent! Dat het goed is zoals het is.

Als je vaak bevestiging van anderen nodig hebt en niet echt durft te vertrouwen op je innerlijke stem, kan Cerato je helpen.

Cerato versterkt je intuïtie en je durft weer te geloven in je eigen bekwaamheid.

Vaak weet jezelf best het antwoord, maar weiger je jezelf open te stellen voor je hogere zelf. In plaats van naar jezelf te luisteren, zoek je het antwoord in de buitenwereld en laat je je soms ten onrechte overtuigen door anderen. Mensen om je heen worden vaak een beetje moe van je.

Alleen onze eigen intuïtie kan je vertellen wat het beste voor je is.

Cerato geeft je innerlijke zekerheid en het is droombeeldversterkend.Je voelt je gelukkig met jezelf, brengt je kennis in praktijk en deelt deze kennis graag met anderen. Je blijft ook bij een eenmaal genomen besluit.

Cerato bij dieren

Ook dieren kunnen vaak Cerato gebruiken. Het zijn vaak onzekere dieren, die een bepaalde basis gemist hebben. Ze vragen veel bevestiging. Dit zie je bijvoorbeeld aan een hond, die steeds omhoog kijkt naar de baas, met een blik van: “zo goed?”

Zacht leiderschap en veel bevestiging, stapje voor stapje dingen aanleren en ondersteunen met de juiste Bach Bloesems, zal deze dieren veel goed doen en hun in staat stellen een fijn en gelukkig leven te leiden.

Cerato in de natuur

Het zijn lichtblauwe, trompetvormige bloemetjes met een lengte van 1 cm. Ze bloeien in augustus en september. Het is een winterharde heester, die in het Westen niet in het wild voorkomt, maar gekweekt wordt.

 

Terug naar het overzicht met de 38 soorten Bach Bloesemremedies.

Meer weten over deze of andere Bach Bloesemremedies?

Ik help u graag! Vul hieronder uw gegevens in en ik neem spoedig contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook: 06 55 56 38 72

    Het Leven In Balans slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]