Bach Bloesemremedie Elm

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Overbelast en moedeloos?

Voel je je overbelast en moedeloos terwijl je je verantwoordelijkheden normaal gesproken prima aankunt, gebruik dan de Bach Bloesemremedie Elm.

Elm zorgt ervoor dat je er weer vertrouwen in krijgt om je taak naar behoren te kunnen uitvoeren. Je geeft op tijd je grenzen aan en houdt rekening met je eigen behoeften.

Problemen worden teruggebracht naar de juiste proporties. Er komt weer overzicht en rust en je kunt je innerlijke roeping volgen.

Het kan ook zijn dat je tijdelijk te veel hooi op je vork genomen hebt en nu het gevoel hebt niet genoeg energie te hebben om alles te doen, wat gedaan moet worden. Je weet niet meer waar je moet beginnen.

Elm geeft je de overtuiging dat je het allemaal prima aankunt en dat er op het juiste moment hulp komt, als dit nodig mocht zijn.

 

De Bach Bloesemremedie Elm voor dieren

De remedie Elm wordt niet zo vaak gebruikt bij dieren. Elm kan gebruikt worden bij uitputting door een te zware belasting, zoals bijvoorbeeld bij showhonden of werkhonden/werkpaarden die een tijdelijke inzinking hebben.

Ook als een dier een groot aantal jongen heeft en de verantwoordelijkheid erg groot is, kan Elm gebruikt worden.

Dieren die zich overmatig inspannen om het hoofd bieden aan diverse belastende omstandigheden zoals een nieuwe huisgenoot of ziekte kunnen ook baat hebben bij Elm.

 

Elm in de natuur

Elm is een boom uit de iepenfamilie en komt vooral voor in Groot-Brittannië. Afhankelijk van de weersomstandigheden bloeit Elm, nog voor het blad ontluikt tussen februari en april in bossen en hagen. De bloesems zijn klein en talrijk.

 

Terug naar het overzicht met de 38 soorten Bach Bloesemremedies.

 

Meer weten over deze of andere Bach Bloesemremedies?

Ik help u graag! Vul hieronder uw gegevens in en ik neem spoedig contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook: 06 55 56 38 72

    Het Leven In Balans slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]