Bach Bloesemremedie Mustard

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Laat de zon in je leven weer schijnen

Voel je je zwaarmoedig, somber en ongelukkig, alsof er een donkere mist om je heen hangt, terwijl je niet weet wat hier de oorzaak van is, gebruik dan de Bach Bloesemremedie Mustard.

Mustard (ook wel Herik genoemd) zorgt ervoor dat de zon weer gaat schijnen en dat je je weer gelukkig en blij voelt. Deze remedie zorgt altijd voor een lichtpuntje, ook tijdens donkere dagen. Als je je neerslachtig voelt en er niets is, dat je op andere gedachten kan brengen en geen enkele afleiding helpt, kan Mustard verlichting brengen. Mustard verdrijft somberheid en brengt vreugde in ons leven terug. Je krijgt weer grip op het leven en laat je niet van de wijs brengen door donkere dagen. Mustard helpt ook heel goed bij depressieve gevoelens en zwaarmoedigheid door hormonen zoals voor de menstruatie en tijdens de overgang. Ook bij een postnatale depressie kan deze Bach Bloesemremedie helpen.

Bach Bloesemremedies bij dieren

Mustard is een Bach Bloesemremedie, die niet vaak gebruikt wordt voor dieren. Dieren tonen zelden zwaarmoedigheid en als dit wel zo is, is er meestal een oorzaak. Het is dan belangrijk het dier goed te laten nakijken door een dierenarts. Als een dier afwisselend normaal en melancholisch gedrag toont, zonder dat hiervoor een aanleiding is, kan het zinvol zijn om deze remedie te gebruiken.

Mustard in de natuur

Mustard (Herik) is een eenjarige plant met gele bloemen die bloeit tussen mei en juli. “De wilde mosterdplant” wordt ongeveer 30 tot 60 cm hoog en komt voornamelijk voor in velden en langs de kant van de weg.

Terug naar het overzicht met de 38 soorten Bach Bloesemremedies.

Meer weten over deze of andere Bach Bloesemremedies?

Ik help u graag! Vul hieronder uw gegevens in en ik neem spoedig contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook: 06 55 56 38 72

    Het Leven In Balans slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]