Bach Bloesemremedie Olive

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mentaal, emotioneel en fysiek vermoeid?

Voel je je uitgeput, misschien zelfs tot tranen toe? Geniet je niet meer van dingen, die je normaal gesproken graag doet of die je blij maken? Heb je last van neerslachtigheid omdat je zo moe bent?De Bach Bloesemremedie Olive geeft je nieuwe kracht en energie, je krijgt weer zin in het leven. Olive (Olijf) helpt je ook je energie beter te verdelen. Ook bij verslavingen aan bijvoorbeeld eten of alcohol door innerlijke leegte, werkt Olive goed. Na een intensieve periode van bijvoorbeeld examens, een verhuizing, ziekte of moeilijkheden kunnen alle reserves verbruikt zijn. Olive helpt om de energiebalans te herstellen.

De Bach Bloesemremedie Olive ook voor dieren

De Bachbloesemremedie geeft kracht na een periode van overbelasting, zoals bijvoorbeeld na een bevalling, het zogen van jongen of na een ziekte. Veel slapen is een duidelijk symptoom. Ook is er vaak weinig behoefte aan eten. Soms is het dier apathisch en lusteloos en ervaart het weinig levensvreugde. Olive helpt het dier te herstellen en weer vreugde te vinden in het leven.

Olive in de natuur

De olijfboom is altijd groen en heeft veel kleine witte bloemetjes, die bloeien in de lente. Wanneer precies is afhankelijk van het klimaat waar de boom staat.

Terug naar het overzicht met de 38 soorten Bach Bloesemremedies.

 

Meer weten over deze of andere Bach Bloesemremedies?

Ik help u graag! Vul hieronder uw gegevens in en ik neem spoedig contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook: 06 55 56 38 72

    Het Leven In Balans slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]