Bach Bloesemremedie Wild Oat

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Voor als je moeite hebt, je doel in het leven te vinden…

Wild Oat Bach Bloesem

De Bach Bloesemremedie Wild Oat (of Ruwe Dravik) helpt je om een gevoel van richting te krijgen in je leven. Om een keuze te maken uit de vele mogelijkheden, die er zijn en om daadwerkelijk aan de slag te gaan en een voldaan gevoel te krijgen.

Als je graag iets waardevols wil doen in je leven, maar niet kunt beslissen, wat dit zou moeten zijn of van de ene baan of opleiding in de andere verzeild raakt, maar nooit echt tevreden bent en het gevoel hebt, dit is het, dit ben ik en zo wil ik mijn leven leiden, dan kan Wild Oat je helpen. Er ontstaat een duidelijk beeld van wat je wil in het leven en het vermogen om een beslissing te nemen.

Wild Oat kan je helpen, als altijd op zoek bent en het maar niet lukt het om de juiste richting te vinden. Als je je ontevreden voelt en gefrustreerd en onzeker bent over je doel in het leven. Doe je van alles, maar schiet je alle kanten op met je energie, bezigheden en interesses en maak je vaak dingen niet af. De Bach Bloesemremedie Wild Oat helpt je om werkelijk te kiezen.

Als je echt innerlijke vervulling wilt vinden, moet je bereid zijn, om je voor 100% aan een bepaalde taak te wijden. Je moet bereid zijn om de verantwoordelijkheid te dragen voor de consequenties van je beslissingen en af te maken waar je aan begint.

Wild Oat-karakter

Als je een Wild Oat-karakter hebt, wil je graag een bijzonder leven en heb je vaak diverse talenten, maar wil je je nergens vastleggen. Bang om iets anders te missen, wat misschien nog beter zal zijn.

Het gaat erom aansluiting te vinden bij het eigen levensritme en levenspatroon. Het gaat om het ontdekken van de rode draad. Wild Oat is als een richtingaanwijzer op een kruispunt in het leven. Wild Oat geeft rust, zekerheid en een helder denkvermogen. Om een keuze te durven maken en ervoor te gaan. Bij een gebrek aan Wild Oat kunnen ook lichamelijke problemen ontstaan zoals bijvoorbeeld eetproblemen.

 

De Bach Bloesemremedie Wild Oat voor dieren

Wild Oat kan gebruikt worden voor dieren, die het lastig vinden zich op één ding te concentreren. Ze zijn snel afgeleid en vinden alles leuk, maar ze vinden het moeilijk om zich op één ding toe te leggen, als er misschien ergens anders leukere dingen te beleven zijn. Een Wild-Oat dier verveelt zich ook snel, als hij steeds weer dezelfde dingen moet doen. Het is een soort eeuwige puber.

Naast het geven van Wild-Oat is bij honden een consequente, rustige aanpak en training van groot belang. Het is tevens belangrijk de natuur van de hond te respecteren en hem veel afwisseling te bieden.

 

Wild Oat in de natuur

Wild Oat (ruwe dravik) is een grassoort. De enige grassoort die gebruikt wordt om een Bach Bloesemremedie te bereiden. Wild Oat is komt voor in de berm, aan bosranden en in dicht struikgewas. De bloemetjes zitten in de pluimen en ze bloeien in juli en augustus.

 

Terug naar het overzicht met de 38 soorten Bach Bloesemremedies.

 

Meer weten over deze of andere Bach Bloesemremedies?

Ik help u graag! Vul hieronder uw gegevens in en ik neem spoedig contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook: 06 55 56 38 72

    Het Leven In Balans slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]