Bachbloesems helpen kansarme kat

Kat Poes geholpen met bachbloesem remedies

‘Reddingsactie STAART’ – met Bachbloesems voor katten

Heel bewust hebben wij een asielkat aangeschaft en juist expres een kat uitgekozen die waarschijnlijk niemand ooit meegenomen zou hebben.  Een gewone eenvoudige zwarte kater met een vacht in slechte conditie, van zijn staart ontbrak een stuk, het gebit bestond nog uit 3 tanden, hij kon niet meer rennen of springen want het was een herniapatiënt en later bleek er ook nog een kogeltje in zijn lijf te zitten. Zo eentje dus.

Niet de eerst kat

Na jarenlang 7 katten te hebben gehad durfden wij het wel aan om dit  ‘kansarm’ exemplaar te adopteren. Een regelrecht drama werd het. Onze opgedane kattenervaring uit het verleden bood dus inderdaad geen enkele garantie voor de toekomst….

Tot overmaat van ramp begon onze kat na verloop van tijd ineens uit het niets zijn restant staart aan te vallen, zelfs vaak tot bloedens aan toe. Na het zoveelste dierenarts consult en onderzoek en na weer een reeks dure medicijnen was de enige redding nog het volledig amputeren van zijn stukje overgebleven staart. Een erg ingrijpende en zware operatie voor een kat van 14 jaar. Nee, dat wilden we eigenlijk helemaal niet.

Goede ervaring met Bachbloesems voor de kat

Gelukkig waren een paar van onze vorige katten al “patiënt” geweest van Irma en de enige overbleven optie om verder dit staartknagen te behandelen was nogmaals haar hulp in te schakelen en een beroep te doen op de kunde, kennis en ervaringen van Irma.

Bachbloesems helpen onze kat

En wederom met succes… De Bachbloesemremedies deden hun werk weer.  Afgezien van een raar litteken aan het uiteinde van zijn staart zit zijn ‘hele’ staart er nog aan en is van opereren of andere medicatie geen sprake meer en kat en wij leven in gezellige vreedzame harmonie verder.  Dank je voor je de betrokkenheid, inzet en liefdevolle hulp.

A. van der Pluijm