Breng pubers in balans

Soepeler door de puberteit

De puberteit, de tijd dat jongens en meisjes zich ontwikkelen tot volwassenen, zowel geestelijk als lichamelijk. Er gebeurt van alles. Omdat het niet altijd even eenvoudig is, is het soms fijn een steuntje in de rug te hebben om deze tijd net wat soepeler te laten verlopen.

Stemmingswisselingen

Bach bloesemremedies kunnen hiervoor zorgen. Deze geheel natuurlijke druppels, hebben geen vervelende smaak en zonder bijwerkingen. Ze werken in op gemoedstoestanden en kunnen zo een en ander verzachten en zorgen voor een gelukkiger en vrolijker leven. Je kunt hierbij wat betreft de puberteit denken aan stemmingswisselingen, een kort lontje hebben, onverdraagzaam zijn, snel geïrriteerd zijn enz. Maar ook aan gevoelig zijn voor verandering en invloeden van buitenaf, niet op gang kunnen komen, nergens zin in hebben en niet gemotiveerd zijn. De Bach Bloesemremedies kunnen helpen beter te luisteren naar de intuïtie, om keuzes te maken en om een doel in het leven te vinden. Maar ook bij een gevoel van te veel belast zijn, stress, schuldgevoel, ontmoediging, te weinig zelfvertrouwen, faalangst en verlegenheid.

Lichamelijke veranderingen

Ook bij alle lichamelijke veranderingen kunnen Bach Bloesemremedies een positieve rol spelen. Bijvoorbeeld bij Acné, de remedies versterken het zelfgenezend vermogen en helpen bij het accepteren van de lichamelijke veranderingen. Sommige lichamelijke klachten ontstaan of verergeren onder invloed van stress. Vaak verdwijnen deze klachten door het innemen van Bach bloesemdruppels. Je kunt hierbij denken aan huidklachten, hoofdpijn of buikpijn.

Al met al zijn de Bach bloesemremedies een heel fijn en natuurlijk hulpmiddel om op een prettige- en vooral ook gezelligere manier de puberteit door te komen.

Irma Hofland, Bach Bloesemconsulente