Hoe kunnen Bach Bloesemremedies helpen bij het afvallen?

Kan jij het lijnen nog volhouden? Bach Bloesems helpen daarbij!

Het is 2018! Een nieuw jaar, waarin het mogelijk is je mooiste zelf te worden!

In deze blog wil ik het hebben over overgewicht. Het is iets waarbij vele factoren van invloed zijn. Natuurlijk is het zo, dat het in principe een kwestie is van minder eten en meer bewegen. Er spelen echter veel meer dingen mee. Het is vooral mindset. De manier waarop je er zelf mee omgaat in je gedachten. Patronen die je gedurende je leven ontwikkeld hebt en die ingesleten zijn, gewoonten die je van kind af aan hebt meegekregen. Bewustwording is dus heel belangrijk. Als je wilt afvallen is het heel belangrijk er een prioriteit van te maken en je aandacht op je doel gericht te houden. Welk resultaat wil je bereiken? Hoeveel kilo wil je afvallen, welke maat wil je dragen? Heb je een voorbeeld? Zie het voor je, visualiseer je mooiste zelf, maak bijvoorbeeld een moodboard en hang het op de koelkast, schrijf het op. En maak een plan. Wat ga je eraan doen om dit resultaat te bereiken? Wat ga je wanneer eten en wat ga je doen aan beweging? Wees flexibel en bedenk iedere dag, wat de juiste strategie is, denk vooruit en houdt rekening met feestjes, etentjes en andere moeilijke momenten.

Hulp(middelen) bij het afvallen

Er zijn websites en apps, zoals bijvoorbeeld van het voedingscentrum of myfitnesspal, waarop je kunt invoeren hoeveel je wilt afvallen in hoeveel tijd. Zij geven dan aan hoeveel calorieën per dag je mag, maar ook kun je dan zien of je voedingspatroon in balans is en of je geen voedingsstoffen tekort komt. Verder is het heel belangrijk dat er mensen in je omgeving zijn, die je steunen in je beslissing om te gaan afvallen. Daarom werkt het samen lijnen met anderen erg goed. Je kunt elkaar steunen op moeilijke momenten. Afzien schept een band. Het is fijn om te weten dat jij niet de enige bent. Het kan ook fijn zijn om de hulp van een voedingsdeskundige in te schakelen voor een goed voedingsadvies of bijvoorbeeld een programma op de sportschool te volgen. Uiteindelijk gaat het erom, dat je het doet op een manier, die bij je past. Het is geen tijdelijk project, maar het aanleren van een nieuwe leefstijl. Je moet er mee bezig blijven. Gezond eten en bewegen en veel water drinken voor een blijvend resultaat.

Hoe kunnen Bach Bloesems jou helpen bij het afvallen?

Bach bloesemremedies zijn natuurlijke druppels zonder bijwerkingen, die helpen bij het in balans brengen van gedachten en emoties. Je zit lekkerder in je vel, waardoor je gemakkelijker kunt omgaan met bepaalde omstandigheden en situaties.

Herken jij je in een van deze voorbeelden?

 • Eet je onder invloed van stress, eet je je emoties weg?
 • Heb je last van wisselende stemmingen?
 • Ben je jezelf kwijt en weet je niet wat je doel is in dit leven?
 • Ben je gevoelig voor verandering en heb je last van invloeden van buitenaf?
 • Werk je wisselende diensten en vind je het lastig om hiermee om te gaan?
 • Het je last van stemmingen van anderen? Vind je het lastig om bij jezelf te blijven?
 • Ga je eten als je je leeg en vermoeid voelt?
 • Voel je je overbelast?
 • Heb je last van angsten, zoals faalangst of heb je last van verlegenheid?
 • Kun je jezelf moeilijk beheersen?
 • Vind je het moeilijk om tijd vrij te maken om gezond te eten?
 • Geef je snel de moed op?
 • Vind je het moeilijk om nee te zeggen en je eigen grenzen aan te geven?
 • Wil je wel naar de sportschool of het zwembad, maar schaam je je voor je lichaam?
 • Heb je last van schuldgevoel?
 • Maak je steeds dezelfde fouten?

Bij al deze omstandigheden en emoties kunnen de Bach Bloesems van grote waarde zijn. Bach Bloesemremedies heffen blokkades op, verminderen angsten en zorgen ervoor dat je patronen kunt doorbreken. Je voelt je rustiger en evenwichtiger en vaak ook energieker. Je krijgt een steuntje in de rug om werkelijk je mooiste zelf te worden. Bach Bloesemremedies zijn echt een fijn en natuurlijk hulpmiddel bij het vinden van de balans en het bereiken van je ideale gewicht!

Meer informatie over Bach Bloesems

Wil je meer informatie over Bach Bloesemremedies? Ik help je graag! Neem gerust vrijblijvend contact op.

Ook jij kunt je mooiste zelf worden in 2018!

Irma Hofland

Bach Bloesem Consulent

 

 

ABOUT AUTHOR

NO COMMENTS

GIVE A REPLY