Last van kerststress?

Relaxter de feestdagen door

Heb je last van kerststress of rond Oud & Nieuw, denk dan eens aan 100% natuurlijke Bach Bloesems.

Bach Bloesemremedies kunnen je helpen om lekkerder in je vel te zitten. Je voelt je relaxter en veel prettiger. Bach bloesemdruppels helpen heel goed bij stress.

Bijvoorbeeld als je veel te veel te doen hebt of als je dingen moet doen die je spannend vindt of niet zo goed durft. Als je het moeilijk vindt om te ontspannen en pauzes voor jezelf te nemen. Of als je het lastig vindt uit je normale ritme te zijn.

Vaak krijg je rond de feestdagen heel veel prikkels van buitenaf binnen. Ook hierbij kunnen Bach Bloesems je heel goed helpen.

Er zijn 38 Bach Bloesemremedies. Het zijn geheel natuurlijke, gemakkelijk in te nemen druppels. Deze remedies maken je relaxter en kunnen je helpen om de juiste gemoedstoestand te creëren, zodat je ook echt kunt genieten van de feestdagen.

Voorkom kerststress

Familieomstandigheden rond de feestdagen kunnen ook veel kerststress opleveren. Voel je je snel geïrriteerd of verlies je je zelfbeheersing snel? Bach Bloesemremedies zorgen ervoor dat je veel meer innerlijke rust ervaart.

Ook kinderen en dieren kunnen heel veel baat hebben bij Bach Bloesems. Denk bijvoorbeeld eens aan een huis vol visite of angst voor vuurwerk.

Er zijn vele toepassingen mogelijk met Bach Bloesemremedies. Natuurlijk niet alleen met de feestdagen, maar het hele jaar door.

Ook bij het bereiken van goede voornemens, zijn Bach Bloesemremedies een fijn hulpmiddel. Je kunt hierbij denken aan het verliezen van gewicht of stoppen met roken.

De druppels geven een relaxter gevoel en kunnen helpen om echt door te zetten en je niet te laten ontmoedigen.

Wil je meer weten over het gebruik van Bach Bloesemremedies? Op deze website kun je er meer over vinden.

Rescue of een Bach Bloesemmix speciaal voor jou gemaakt?

Dr. Bach heeft voor spannende- en acute situaties, Rescue remedie samengesteld. Dit is een fijne remedie, waarbij vele toepassingen mogelijk zijn.

Tijdens noodsituaties is Rescue fantastisch. Voor alle andere doeleinden is het verstandiger om Bach Bloesemremedies te selecteren, speciaal passend bij de persoonlijkheid en klachten. De Bach bloesems werken dan veel effectiever en zorgen dan ook voor een mooi resultaat op de langere termijn. Ik help je graag bij het samenstellen van de juiste Bach bloesemmix.

Heb je last van lichamelijke klachten, voortkomend uit stress, zoals hoofpijn, buikpijn of huidklachten? Bach Bloesems kunnen hierbij ook heel goed helpen.

Al met al zijn Bach Bloesemremedies een fijn en natuurlijk middel om je prettiger te voelen en helemaal jezelf te kunnen zijn.

Fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2018!

Irma Hofland
Bach Bloesem Consulent

ABOUT AUTHOR

NO COMMENTS

GIVE A REPLY