Over mij

Irma Hofland , Bach Bloesem Consulent

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Mijn naam is Irma Hofland. Ik ben getrouwd met Marco en moeder van 2 zonen Niels(18) en Emile(15). We wonen in het dorp “Hank” aan de Brabantse Biesbosch, waar we graag wandelen met onze honden. We hebben een Cavelier King Charles spaniel “Sunny” en een grote witte keeshond “Snowy”.

Na vele jaren als dierenartsassistente bij dierenkliniek “Sleeuwijk” gewerkt te hebben, werk ik nu alweer jaren als secretaresse operatiekamers bij het Tweestedenziekenhuis (Inmiddels ETZ).

Ooit begon het met een flesje “Bach Bloesemremedies” voor Goldy, onze dwergkees. Het bleek moeilijk de juiste remedies te selecteren en ik begon met een cursus Bach Bloesemremedies (2004) voor dieren. Ik oefende veel, thuis en in de dierenkliniek en omdat ik ook vaak de vraag kreeg of ik geen flesjes Bach Bloesemremedies voor mensen kon maken, ben ik bij het Bach Centre (2004-2006) de volledige opleiding gaan volgen. Zo behaalde ik mijn certificering als Bach Bloesem Consulent level 1, 2 en 3.

Omdat mijn kinderen nu beiden naar het voortgezet onderwijs gaan, is het nu tijd om mijn kennis en ervaring op grotere schaal te delen. Verder lees ik veel en volg ik graag cursussen om mensen en dieren nog beter te kunnen helpen bij het vinden van balans. Ook beoefen ik yoga, zwem ik regelmatig en doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en vriendinnen.

Irma 0011[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]